Căutați pe site

Piscina de exterior

Piscină de exterior marca Desjoyaux :

Alegeți cea mai bună piscină de exterior! Instalarea unei piscine de exterior marca Desjoyaux vă asigură accesul la vacanță pe tot parcursul verii.

Piscina îngropată: o piscină de exterior pe măsură

Doriți un spațiu de mari dimensiuni pentru scăldat și o structură îngropată? Să definim ansamblul proiectului dumneavoastră de piscină de exterior cu piscina îngropată.
În kit sau construită de experții noștri, această piscină de exterior va răspunde cerințelor dumneavoastră.
Fiecare piscină îngropată urmează un procedeu de instalare și de cunoștințe demonstrate deja de mult timp. De la turnarea betonului la instalarea izolației, artizanii Desjoyaux vă vor însoți în instalarea acestei piscine de exterior.
Dacă optați pentru kitul de piscină pentru piscina dumneavoastră de exterior, vă puteți testa calitățile de artizan pentru unele dintre etapele de construcție, iar noi vom prelua etapele mai „sensibile”.
Dacă preferați să ne încredințați construcția integrală a piscinei dumneavoastră de exterior, vă garantăm calitatea experienței noastre pentru o piscină care poate satisface orice dorință.

Oricare ar fi proiectul dumneavoastră, noi vă putem ajuta și vă putem însoți în definirea piscinei dumneavoastră de exterior și a instalării sale. Solicitați un studiu personalizat online pentru această piscină de exterior și unul dintre dealerii noștri va lua legătura cu dumneavoastră

Soluție pentru o piscină de exterior economică: piscina supraterană

Această piscină de exterior ar trebui să fie prima alegere atunci când aveți un proiect de piscină și un buget de gestionat! Economică, această piscină de exterior oferă calitate scăldatului, toate plăcerile apei și garanția expertizei Desjoyaux! Piscina de exterior supraterană oferă un adevărat spațiu de relaxare: structura sa și bordurile din pin tratate în autoclavă fac ca piscina să fie ecologică și naturală! Un veritabil accesoriu pentru relaxarea în grădină, piscina noastră supraterană este soluția care răspunde dorinței dumneavoastră de scăldat în familie. Principalul avantaj al piscinei de exterior? Vă garantează vacanțe la domiciliu întreaga vară!

Vă propunem două modele de piscine supraterane care să răspundă tuturor tipurilor de proiect de piscină de exterior. Fiecare piscină supraterană îndeplinește toate cerințele pentru instalarea la domiciliu a unei piscine de agrement: scăldatul fără riscuri și calitatea estetică sunt asigurate!

Piscina de exterior „supraterană” se caracterizează și prin ușurința instalării.
Instalată rapid și ușor în grădina dumneavoastră, această piscină de exterior vă va asigura minunate momente de scăldat în familie.

Caracteristicile tehnice ale acestei piscine exterioare

  • Scară din inox
  • Scară din lemn detașabilă pentru partea exterioară a bazinului piscinei
  • Șuruburi și instrucțiuni de instalare pentru piscina dumneavoastră de exterior
  • Izolație de culoare albastru deschis, profil de fixare, covor de podea și un inel de blocare
  • Unitate de filtrare integrată pentru fiecare kit de piscină de exterior
  • Pompă de filtrare de 18m3/oră
  • Proiector cu halogen


Dealerii noștri sunt aici pentru a vă ajuta să definiți cea mai bună modalitate de abordare a proiectului dumneavoastră de piscină de exterior.
Solicitați un studiu gratuit și vă vom recontacta pentru a studia împreună proiectul dumneavoastră piscină de agrement!