Căutați pe site

Desjoyaux
50 ani de inovare

1966

S-a născut prima piscină Desjoyaux!

+
X

Jean Desjoyaux, antreprenor în domeniul zidăriei în acel moment, a construit prima piscină pentru a oferi copiilor săi un loc de vacanță acasă.

1978

Piscinele cu formă liberă, mai rezistente și
mai solide: LOC PENTRU CREATIVITATE!

+
X

Primul brevet pentru un cofraj permanent activ a fost depus. Această inovație garantează soliditatea și longevitatea lucrării oferind în egală măsură o mai mare posibilitate de creativitate în designul bazinelor.
Dimensiunea și forma piscinelor noastre au apărut ca urmare a montării de panouri care constituie apoi „cofrajul permanent activ” al structurii.

1983

Simplu de construit și de întreținut,
pentru Desjoyaux o piscină,
este un lucru atât de simplu!

+
X

A fost depus primul brevet pentru filtrare. O inovație importantă și revoluționară în domeniul piscinelor. Sistem de filtrare peste zid pe peretele bazinului, conceptul de unitate de filtrare se compune dintr-un „filtru local” imersat care integrează și proiectorul și un „ansamblu de camere tehnice” încastrat în plajă.

1989

Piscina Desjoyaux devine
din ce în ce mai frumoasă și mai zen.

+
X

Datorită scării de tip roman de filtrare, accesul la piscină este facilitat, filtrarea poate fi ascunsă în mod inteligent, iar blowerul (cada cu hidromasaj) aduce balneoterapia în piscină.

1990

Obiectiv: O piscină pentru
toți la un preț mai mic!

+
X

Investiția de 50 de milioane de franci și construcția unei noi uzine permit industrializarea construcției de piscine. Acesta este începutul injectării de cofraje care asigură o reducere a costurilor de producție și posibilitatea de a obține toate tipurile de forme de toate dimensiunile.

1992

Întotdeauna mai accesibile cu
scări tot mai ieftine!

+
X

Producția scărilor de acces modelate la cald grație unei noi tehnici de mulaj permite înlocuirea betonului și reducerea semnificativă a costurilor de construcție a unei piscine.

1993

Pisicna devine o sală
de sport

+
X

Crearea înotului contracurent permite transformarea piscinei dumneavoastră în sală de sport fără a o transforma însă într-un bazin olimpic

1994

Piscine cochete și la un preț bun
!

+
X

Panourile de filtrare și scările rotomulate permit reducerea și mai mare a costurilor de construcție și fac ca achiziționarea unei piscine să fie mai accesibilă.

1997

O piscină pentru mai puțin de
50 000 de franci: UN SIMBOL!

+
X

Piscina America de formă ovoidă cu sistem de filtrare peste zid, scară R176 și cu dimensiuni de 8 m x 4 m devine prima piscină de 50 000 F. De la înființarea sa, compania Desjoyaux și-a dorit cu adevărat să democratizeze sectorul piscinelor.

2001-2010

Inovările tehnice
scad și mai mult prețul piscinelor

+
X

Între 2001 și 2010, Desjoyaux inovează și creează noi tehnici industriale de injecție pentru toate componentele unei piscine (scări, unitate de filtrare peste zid, integrată,…)
Acest noi componente reduc costul piscinelor.

2011

Scăldatul pe timpul nopții
nu a fost niciodată atât de plăcut

+
X

Proiectorul cu led pentru piscină JD Pool Led, propune 10 de programe de iluminat (6 fixe și 4 variabile). Grație celor 11 leduri, acesta asigură un iluminat puternic în culori și în alb. Un iluminat festiv pentru seri de neuitat.

2015

Piscina flotantă,
o exclusivitate mondială

+
X

Desjoyaux vă prezintă MOBIPOOL, piscina flotantă care se instalează pe un plan de apă existent. O exclusivitate mondială marca Desjoyaux.
Mobipool, conceptul care vă permite să plonjați într-o întindere de apă în plină natură fără alege și alte mici neplăceri. Acum vă puteți bucura de scăldat.
De acum disponibil în Franța pentru persoane fizice, Desjoyaux a vândut conceptul și multor companii din întreaga lume.

2016

O consolă de salon pentru
a comunica cu bazinul dumneavoastră

+
X

Cu JD Pilot, asigurați de la distanță controlul piscinei dumneavoastră așa cum doriți. Consola tactilă de calitate superioară JD Pilot, cu design exclusiv marca Desjoyaux este studiată și concepută pentru a fi:

  • Aproape de dumneavoastră și de nevoile dumneavoastră
  • Convivială
  • Interactivă
  • Ergonomică