Căutați pe site

6 idei pentru reamenajarea piscinei

Modernizați-vă piscina cu ajutorul echipamentelor noi care vă asigură confortul şi o utilizare la maximum a piscinei dumneavoastră 

1) Întreținerea echipamentelor

Pentru ca piscina dumneavoastră să rămână o sursă de confort, delegați-ne logistica de întreținere a echipamentelor dumneavoastră! Pentru curățarea frunzelor, lăsați-vă ajutat de unul dintre roboții noștri ! Disponibil pentru orice tip de teren, inclusiv pentru pereți, autonom... adoptați robotul care vă place cel mai mult! Și pentru a reduce și mai mult timpul de logistică-întreținere, descoperiți echipamentele noastre pentru „tratarea apei”. Electroliza funcționează prin adăugarea unei mici cantități de sare care va distruge algele și bacteriile. Datorită acestui sistem, veți reduce cantitatea de produse și principiul dezinfectării se reglează în mod automat. În mod similar, dispozitivele noastre de reglare sunt simple, economice și complet automate. Acestea detectează dezechilibrele apei și comandă pompei de dozare să injecteze cantitatea necesară de produs.

2) Echipamente pentru încălzire

Treceți pe modul „vară” pe tot parcursul anului instalând noile echipamente de „conservare a căldurii” pentru piscina dumneavoastră de exterior! Acoperișurile și prelatele noastre vă permit să păstrați gradele dobândite în timpul zilei pe timp de noapte, protejând în același timp apa de impurități externe.
• Automate sau manuale, prelatele noastre vor proteja apa împotriva răcirii !
• De mică înălțime, de înălțime medie sau veritabile verande, veți găsi înălțimea care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră. De asemenea, putem instala un sistem de încălzire a apei cu soluțiile noastre adaptabile pe piscina dumneavoastră.
• Încălzitorul: pentru utilizarea ocazională a piscinei dumneavoastră, încălzitorul este produsul adaptat să vă încălzească piscina. 
• Schimbătorul: o soluție perfect adaptată pentru o creștere rapidă a temperaturii piscinei și un consum rezonabil. Acesta permite, de asemenea, încălzirea piscinei direct de la sistemul de încălzire a locuinței pentru a menține consumul la un nivel rezonabil 
• Instalarea unei pompe termice JD Pac vă garantează confortul și bunăstarea și se bazează pe o tehnologie fiabilă, economică și ecologică: 80% din energia transferată piscinei provine din energia calorifică conținută în aer. Asociată cu o prelată termică (prelată cu bule), instalarea unei pompe termice vă poate dubla sezonul de scăldat! 

3) Crearea unei scări

Scară în unghi, scară imersată de tip „plajă americană” sau „banchetă”... scara poate deveni o veritabilă opțiune de confort pentru piscina dumneavoastră, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Indiferent de tipul piscinei dumneavoastră, vom ști să adaptăm scara de care aveți nevoie. 

4) Instalarea unei izolații

Pentru a da culoare bazinului dumneavoastră, Desjoyaux propune instalarea de izolații colorate.

5) Noua plajă din jurul bazinului dumneavoastră

Suprafață restrânsă sau plajă largă, veți regăsi în gama noastră materialul cel mai bine adaptat pentru piscina dvs/.

6) Integrarea opțiunilor de confort

Utilizând-o, veți observacă o pomă termică sauopțiunea de înot contracurent va crește gradul de confort al piscinei dumneavoastră. Contactați-ne pentru a vedea cum puteți îmbunătăți echipamentul pisicinei dumneavoastră. Pentru orice întrebare, luați legătura cu dealerul dumneavoastră Desjoyaux.