Căutați pe site

Achiziționare un SPA la domiciliu

Spirtul de familie Dejoyaux aplicat SPAa-urilor, o imersiune în confort. Puțin contează dacă strălucește soarele sau dacă strălucesc stelele sau dacă ninge… Cu gama noastră de SPA-uri, momentul de SPA devine momentul dumneavoastră de răsfăț.

Efectul terapeutic

SPA-urile noastre sunt o sursă ideală de recuperare după eforturi intense: acestea sunt deosebit de indicate pentru a relaxa mușchilor obosiți, a calma durerile de la nivelul membrelor și durerile musculare după o ședință de sport... Jeturile vizează punctele de acupunctură pentru a obține o anumită acțiune. Cele mai sensibile puncte sunt coloana, coapsele, gâtul, umerii, plexul solar, șoldurile și picioarele... și nu e o coincidență faptul că SPA ("Sanitas Per Aquam") înseamnă "sănătate prin apă".

Efect odihnitor

Scufundarea într-un SPA timp de 20 de minute înainte de culcare, îmbunătățește semnificativ calitatea somnului (sursa: „National Sleep Council”). Căldura apei, combinată cu masaje care stimulează punctele de acupunctură, oferă un somn mai adânc odată eliberat de stresul de peste zi.

Efect relaxant

Apa caldă și jeturile stimulează producerea de endorfine pentru un confort regăsit la un nivel profund în corp. SPA-urile noastre sunt echipate cu scaune ergonomice, cu perne integrate echipate cu jeturi amplasate ergonomic. Pompele se opresc automat după 20 de minute de funcționare în mod foarte silențios. Toate SPA-urile noastre sunt concepute cu un înveliș acrilic de 6,3 mm (cea mai mare densitate de pe piață) și cu o tehnică de recuperare a căldurii care permite o economisire a energiei de aproximativ 30 %.

Efectul de aromaterapie

Aromaterapia este o funcție care poate fi utilizată. Este suficient pur și simplu să adăugați în apa de SPA esențe naturale(Atenție: nu folosiți uleiuri). Scufundarea într-un SPA timp de 20 de minute înainte de culcare, îmbunătățește semnificativ calitatea somnului.

 

Scufundarea într-un SPA timp de 20 de minute înainte de culcare, îmbunătățește semnificativ calitatea somnului.

Efect de evadare

Un sistem sonor complet etanș este propus pentru unele dintre SPA-urile noastre.

Efect de cromoterapie

Lăsați-vă răsfățat de luminile care vă relaxează simțurile și pentru care există o gamă largă de culori personalizate. Jeturile sunt transformate apoi într-o oază multicoloră , creând o atmosferă intimă ideală.