Căutați pe site

Piscină îngropată

Piscină de exterior Desjoyaux :

construiți-vă și instalați-vă piscina îngropată cu ajutorul unui lider mondial în domeniul piscinelor îngropate.

Etapele construcției piscinei îngropate Desjoyaux

Instalarea piscinei dumneavoastră îngropate este activitatea principală a Desjoyaux! O instalare ireproșabilă, aceasta primul ingredient pentru a vă bucura de piscina dumneavoastră! În acest sens, Desjoyaux are zidari profesioniști și instruiți care pun în serviciul dumneavoastră cunoștințelor lor tradiționale și demonstrate.

1 - Panourile piscinei îngropate sunt ranforsate și sunt turnate în beton la fața locului în cadrul unei singure operațiuni pentru a lega dalele de pe fund de pereți, constituind astfel o structură monolit și autoportantă.

2- După turnare, este realizată o șapă netezită pe placa de beton ranforsat a piscinei îngropate.

3 - Bazinul este acum gata pentru instalarea izolației. Aceasta, fixată cu ajutorul unui profil suspendat în partea superioară a cofrajului, va acoperi fundul și pereții.

Expertiza Desjoyaux este o garanție pentru plăcerea scăldatului dumneavoastră. Reunim toate competențele noastre pentru a vă oferi o piscină îngropată de calitate!

4- În ceea ce privește soliditatea și siguranța, ansamblul procesului de fabricare a „cofrajului permanent activ” este controlat de Bureau Veritas.

5- Structura piscinei îngropate Desjoyaux beneficiază de o garantie de 10 ani pentru fabricare și instalare.

Piscina dumneavoastră îngropată este gata ...nu vă mai rămâne decât să vă bucurați de ea!
Descoperiți piscinele îngropate marca Desjoyaux.