Căutați pe site

Ghid pentru renovarea cu succes a piscinei dumneavoastră.

Aventurarea într-un proiect de renovare a piscinei poate fi o operațiune delicată și periculoasă. Înainte de a începe, hotărâți-vă care sunt rezultatele dorite și încredințați proiectul unor profesioniști. Experții noștri Desjoyaux vă pot ghida și pot prelua renovarea piscinei dumneavoastră.

Problemă de etanșeitate, reînnoirea sistemului de filtrare sau pur și simplu dorința de reînnoire a piscinei dumneavoastră… Optați pentru renovarea piscinei dumneavoastră Desjoyaux: o soluție eficientă și de calitate!

 

Problemă de etanșeitate. Alegerea renovării eficiente a piscinei

Vă confruntați cu pierderi de apă sau fisuri ale piscinei? Desjoyaux va instala rapid și sigur o nouă izolație. Această renovare a piscinei, simplă și rapidă, garantează sfârșitul problemelor de etanșeitate a bazinului dumneavoastră.

Renovarea rapidă a piscinei: reînnoirea sistemului dumneavoastră de filtrare

Grație sistemului de filtrare Desjoyaux care poate fi instalat pe toate bazinele indiferent de marcă, optați pentru o soluție unică și inovatoare de renovare a piscinei. Decât să colmatați...sau să spargeți tot, Desjoyaux propune renovarea facilă a piscinei dumneavoastră cu eficiență garantată. Soluția noastră? Faceți din piscina dumneavoastră o piscină Desjoyaux grație sistemului nostru de filtrare fără țevi.
Sistemul de filtrare Desjoyaux se poate instala pe toate bazinele indiferent de marcă

Renovarea piscinei: nevoia de noutate

Doriți să vă înfrumusețați piscina pentru a-i da un aer proaspăt? Iată câteva soluții simple pentru renovarea piscinei cu un rezultat spectaculos!

Schimbați dalele: suprafață redusă sau plaje întinse, veți găsi în gama oferită de noi materialul cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Acest tip de renovare vă permite să schimbați foarte ușor stilul bazinului dumneavoastră și să-l adaptați mai bine mediului dumneavoastră.
 
Creați sau recreați o scară: o scară în unghi, o scară imersată de tipul „plajei americane” sau o „banchetă” … scara poate deveni o veritabilă opțiune de confort a piscinei dumneavoastră, atât pentru cei mici cât și pentru adulți. Oricare ar fi piscina dumneavoastră, vom ști să adaptăm scara de care aveți nevoie.