Căutați pe site

Prelata pentru piscină Desjoyaux

Prelata pentru piscină Desjoyaux: de la cea mai simplă la cea mai sofisticată, fiecare prelată pentru piscină va asigura protecția bazinului dumneavoastră!

Prelatele pentru piscină Desjoyaux răspund tuturor nevoilor. De la cea mai simplă la cea mai sofisticată, fiecare prelată pentru piscină va fi în măsură să vă protejeze bazinul. Descoperiți gama completă de prelate pentru piscină și alegeți-o pe care vă place cel mai mult. Indiferent de tipul de bazin și de nevoile dumneavoastră, veți găsi prelata ideală pentru piscină! Practică, estetică și eficientă, prelata pentru piscină este un element esențial pentru toate bazinele.

Prelată pentru piscina supraterană

Prelatele noastre automate și motorizate pentru piscinele supraterane de tip flotant asigură protecție, creșterea temperaturii și confortul piscinei dumneavoastră Desjoyaux.

Aflați mai multe
Couverture automatique hors-sol

Prelată automată pentru piscină

Prelatele noastre automate scufundate și motorizate de tip automat oferă siguranță, sunt estetice, permit creșterea temperaturii și asigură protecție împotriva algelor și a altor microorganisme. Elegantă, la același nivel cu bazinul, prelata automată asigură facilitarea și rapiditatea unei manipulări optime.

Aflați mai multe
Couverture Immergée

Prelata cu bare Desjoyaux

Prelata cu bare (sau prelata termică cu bare) poate fi utilizată în orice sezon, oricare ar fi condițiile climatice.

Aflați mai multe
Couverture à barras été/hiver

Prelata cu bule Desjoyaux

Prelata cu bule Desjoyaux previne pierderile de căldură din timpul nopții și vă permite să profitați mai bine de piscina dumneavoastră pe toata durată verii. Alături de dispozitivul de înfășurare, formează un duo economic. În schimb, prelata cu bule nu constituie o măsură de siguranță și trebuie utilizată cu o protecție de tip barieră sau alarmă.

Aflați mai multe
Bâche à bulle

Prelata de iarnă pentru piscina Desjoyaux

Prelata de iarnă pentru piscină Desjoyaux este ideală pentru perioadele îndelungate când piscina rămâne acoperită. Gamele noastre Grille și Skin limitează fotosinteza și dezvoltarea algelor.

Aflați mai multe
Couverture d'hiver