Căutați pe site

Kitul de piscină

Împliniți-vă visul cu kitul de piscină Desjoyaux. Construiți-vă propria piscină cu toate elementele livrate în kitul dumneavoastră de piscină!

Rețeaua Desjoyaux vă însoțește în toate etapele proiectului, atunci când doriți !

Kit de piscină: pentru cine? de ce?

Desjoyaux oferă artizanilor ocazia de a-și realiza visul grație kitului de piscină.

Cu kitul de piscină asistat, preluăm construcția piscinei dumneavoastră în funcție de nevoile pe care le aveți. Cel mai adesea, familiile care aleg un kit de piscină vor asigura instalarea structurii, turnarea betonului. Echipele noastre preiau etapele mai delicate: instalăm, de exemplu, izolația sau sistemul de filtrare al kitului dumneavoastră de piscină.

Experții Desjoyaux vă însoțesc în toate etapele proiectului kitului de piscină, ori de câte ori doriți!
Fiecare kit de piscină este livrat cu un manual detaliat și conține toate echipamentele necesare pentru construcția piscinei dumneavoastră (trebuie în schimb să asigurați betonul pentru kitul de piscină).

Kitul de piscină este piscina pe care o doriți ... în ritmul dumneavoastră!

Kitul de piscină: avantaje

Kitul de piscină înseamnă mult mai mult decât construcția unei piscine. El înseamnă realizarea unui proiect.

El este destinat tuturor celor care își doresc să participe la construcția proiectului lor de piscină. Kitul de piscină este soluția ideală pentru majoritatea artizanilor care doresc să se implice în instalarea piscinei lor îngropate. Să optați pentru un kit de piscină înseamnă, de asemenea, să vă asigurați momente reale de plăcere în timpul lucrărilor la piscină!

Înainte de a începe acest proiect, trebuie să aveți cunoștințe solide în materie de terasamente, de turnare a betonului și de construcții.

Fiecare kit de piscină beneficiază de aceleași garanții și de aceeași calitate a materialelor ca o piscină îngropată clasică.
Aveți încredere în experții Desjoyaux, care vor ști să vă ghideze cel mai bine în timpul construcției pe baza kitului de piscină.