Căutați pe site

Abri Piscine Desjoyaux

Doriți să prelungiți vara în bazinul dumneavoastră? Grație efectului de seră, prelata piscinei dumneavoastră vă permite să prelungiți sezonul de scăldat cu câteva luni. Prelata pentru piscină contribuie și la menținerea calități apei. În cele din urmă, prelata pentru piscină este un mijloc eficient de securizare a bazinului dumneavoastră atunci când nu sunteți în preajmă.

Acoperișul de mică înălțime marca Desjoyaux

Doriți să prelungiți sezonul de vară? Optați pentru acoperișul de mică înălțime telescopic marca Desjoyaux, pentru cerințe minime de spațiu. Acesta permite o mai bună menținere a căldurii apei, asigurând în același timp protecția bazinului dumneavoastră atunci când nu îl utilizați.

Aflați mai multe
abri bas marron

Acoperișul de înălțime medie marca Desjoyaux

Doriți să vă scăldați și să vă bucurați de piscina dumneavoastră la adăpost de vânt și de intemperii? Atunci ceea ce vă trebuie este acoperișul de înălțime medie! Acesta oferă și siguranță bazinului dumneavoastră.

Aflați mai multe
Abri mi-haut

Acoperișul înalt marca Desjoyaux

Doriți să faceți din piscina dumneavoastră un veritabil spațiu închis? Acoperișul înalt Desjoyaux menține o temperatură ideală și o calitate mai stabilă a apei, oferind un perimetru de siguranță.

Aflați mai multe
Abri Haut

Acoperiș motorizat pentru piscină Desjoyaux

Lăsați-vă brațele să se odihnească! Automatizați deschiderea și închiderea acoperișului dumneavoastră de mică înălțime sau de înălțime medie, cu ajutorul unui sistem de motorizare Desjoyaux robust și inovator.

Aflați mai multe
Abri piscine motorisé