Căutați pe site

Avantajele acoperișurilor pentru piscină

Acoperișul pentru piscină Desjoyaux este indicat acelor persoane care doresc să profite de bazinul lor indiferent de vremea de afară. De mică înălțime, de înălțime medie sau înalt, acoperișul pentru piscină marca Desjoyaux este fabricat în Franța și asigură protecție împotriva razelor UV. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi modelul potrivit așteptărilor dumneavoastră în gama Desjoyaux.

În general, acoperișul pentru piscină facilitează întreținerea bazinului evitând depunerea corpurilor străine. Acesta reduce astfel frecvența utilizării de accesorii sau de produse destinate acestei utilizări. În timp ce permite proprietarilor să facă economii substanțiale, acesta din urmă câștigă și în confort menținând sau crescând cu 6 până la 10 grade temperatura apei, dar și pentru că constituie un obstacol în calea evaporării. Aveți grijă totuși să nu depășiți pragul de 28° pentru a asigura condiții excelente de igienă. În cele din urmă, în afară de limitarea utilizării sistemului de încălzire a bazinului, nu veți mai fi obligat să goliți parțial bazinul pentru iernare.

Acoperișurile de mică înălțime

Fabricat în Saint-Etienne, acoperișul pentru piscină de mică înălțime din aluminiu lăcuit cu tavan din policarbonat poate acoperi până la de zece ori cinci metri și oferă un real avantaj financiar. Acesta este în realitate cel mai puțin costisitor din gamă. Un alt punct nu lipsit de importanță, la fel ca acoperișul pentru piscină de înălțime medie, acesta măsoară mai puțin de 1m 80 și pentru instalarea sa nu sunt necesare demersuri la primărie sau DDE. Dacă v-ați decis pentru acest model, vă veți da seama foarte repede de faptul că este foarte ușor de manipulat și chiar mai mult decât atât dacă alegeți să îl echipați cu un motor. Dacă aveți un sistem de încălzire, acesta va prelungi sezonul de scăldat spre marea dumneavoastră plăcere. În final, acesta din urmă este disponibil în 26 de culori

Acoperișurile de înălțime medie

Fabricat în Saint-Etienne, acoperișul de piscină de înălțime mediedin aluminiu lăcuit este primul dingama Desjoyaux care a fost propus pe piață. Se poate adapta pentru toate unitățile de filtrare Desjoyaux. Veți avea destul timp pentru a vă putea scălda sub acest acoperiș, indiferent de vremea de afară. Acesta acoperă până la de zece ori cinci metri și la fel ca acoperișul de piscină de mică înălțime, poate fi echipat cu un motor. Conform cu standardul P90-309, acesta este un accesoriu care împiedică accesul la bazin și va contribui la liniștea părinților care au copii mici.

Acoperișurile înalte

Acoperișul de piscină înalt Desjoyaux sau acoperișul de tip locuință are forma unei verande și constituie astfel un veritabil spațiu de locuit ce vă permite să vă bucurați de piscină pe tot parcursul anului dacă este echipată cu opțiunea Climabri (încălzire de iarnă și ventilație de vară). Produs de înaltă calitate, acoperișul de piscină înalt pe măsură se poate adapta cu ușurință la arhitectura casei dumneavoastră. Complet închis, acesta respectă standardul P90-309 și oferă și un nivel excepțional de siguranță. Este construit din aluminiu lăcuit, iar culoarea o veți putea alege din gama de culori disponibile. Poate fi de dimensiune standard, nimic nu vă oprește, dacă doriți, să optați însă pentru o variantă personalizată. 

În definitiv, acoperișul pentru piscină facilitează întreținerea, permite realizarea de economii, optimizează confortul păstrând în același timp temperatura și calitatea apei și aduce un plus real în ceea ce privește siguranța în jurul bazinului și prelungește durata de viață a acestuia din urmă pe tot parcursul anului. Prin urmare, nu ezitați să ne contactați pentru a primi un studiu personalizat. Indiferent dacă este vorba despre un acoperiș pentru piscină sau de oricare alt produs Desjoyaux, dealerii noștri sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde tuturor întrebărilor și a vă îndeplini dorințele.