Căutați pe site

Design și ergonomie

Linia JD Spa oferă cel mai mare confort ergonomic pe scaune, un confort care îmbină eleganța și stilul. Acces ușor, margini extralargi și scaune adânci pentru o combinație perfectă de tehnologie și confort. Toate modelele sunt echipate cu numeroase jeturi bazate pe efectul Venturi, oferind o relaxare fără egal.  Fiecare utilizator poate controla ajustarea locului pe care îl ocupă în centrul de SPA. 

 

Scaunele ergonomice ale JD Spa

 

Scaun de masaj complet

O pernă ergonomică, jeturi reglabile direcționare către umăr pentru a elibera cu grijă tensiunile acumulate peste zi.

Un jet puternic direcționat către zona lombară și o serie de jeturi mici amplasate în mod ideal sunt dedicate masajului spatelui, coapselor și gambelor pentru o relaxare absolută.

În final, jeturi amplasate în zona picioarelor, oferind un masaj complet al boltei planetare.

 

Scaun tip pat

Foarte confortabil, patul înclinat care se mulează perfect pe ergonomia corpului. Un ansamblu de jeturi de apă amplasate strategic pentru relaxarea spatelui, a gambelor și a picioarelor.

 

Scaun special conceput pentru doamne

Special conceput pentru a se mula pe ergonomia corpului feminin, acest scaun de formă alungită este ideal pentru a vă relaxa după o zi de muncă imediat după ce ați culcat copiii

 

Brațul, perna rezemătoare pentru cap și fântâna contribuie la crearea confortului absolut al SPA-urilor .

 

Carcasă, îmbrăcăminte : culori și finisaje

 

Gama de culori

Am ales pentru SPA-urile noastre nuanțe deschise, deosebit de atractive  derivate dintr-un amestec de acrilic pentru a refracta mai bine lumina pentru un finisaj care câștigă astfel adâncime și strălucire.

SPA-urile noastre sunt disponibile în 2 nuanțe: Sterling silver sau Pearl White. Nuanțe actuale și care se armonizează cu orice interior. 

 

O îmbrăcăminte exclusivă

Toate cadrele Spa JD sunt concepute cu lemn tratat pe suprafață. Peretele interior al SPA-urilor este din compozit și este rezistent la soare, zăpadă, apă și, prin urmare, nu necesită niciun fel întreținere. 

 

Un finisaj conceput pentru a dura

Culorile de finisaj pentru îmbrăcăminte sunt integrate în ansamblu. Îmbrăcămintea este disponibilă în culoare gri.